Başkan Tanış seçim vaadini gerçekleştirdi: Gürpınar’a 112 TOKİ konutu yapılıyor 

Göreve geldiği günden beri ilçenin adeta çehresini değiştiren Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın çabaları sonucunda Gürpınar’a 112 adet TOKİ konutu yapılıyor. Yapılacak olan konutların ihale tarihi belli oldu. 

Başkan Tanış seçim vaadini gerçekleştirdi: Gürpınar’a 112 TOKİ konutu yapılıyor 
VAN
Yayınlama: 28.12.2023
A+
A-

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Ankara temasları kapsamında Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret etmiş, artan konut ihtiyacını karşılamak amacıyla TOKİ tarafından ilçeye kazandırılacak projeye ilişkin görüşme gerçekleştirmişti.

Başkan Tanış, belediyenin öz kaynakları ile yaptırdığı 126 sosyal konutun yanında TOKİ tarafından ilçeye 111 konutun ve 1 adet 3 dükkânlı iş merkezinin yapılacağının müjdesini vermişti. Projesi tamamlanan konutların TOKİ tarafından ihale edileceğini tarih belirlendi.

Yapılacak TOKİ konutları ile ilgili konuşan Başkan Tanış, “Ocak ayının başlarında 112 konut ve iş yeri için yapım ihalesi olacak. Gerek belediyemizce yapımı devam eden 126 konut ve iş yerlerinin gerekse de TOKİ tarafından yapılacak yeni projenin ilçemizin kalkınması ve büyümesi için son derece önemli çalışmalardır. Gelecek vizyonumuzun bir parçası olarak değerlendirdiğimiz konut projeleri sayesinde ev sahibi olmak isteyen ailelerimize uygun şartlarda konut sahibi olma fırsatı sunacağız. Bu anlamda başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a tüm ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize konut kazandırmaya ve değer katmaya durmadan devam edeceğiz.” dedi.

İlçeye yapılacak TOKİ konutlarının seçim vaatleri arasında olduğunu hatırlatan Başkan Tanış, ilçe halkına verdiği sözleri bir bir yerine getirdiğini ifade ederek, yapılan tüm hizmetlere rağmen yaptığı birçok eserin rakipleri tarafından karalandığını ve asılsız idealar ortaya atıldığını söyledi.

İŞTE İHALENİN YAPILACAĞI TARİH VE SAATİ…

İhale, 24 Ocak 2024 tarihinde Ankara’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) toplantı salonunda saat 14.30’da yapılacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.