Başkan Tanış, 21 bin 800 vatandaşı makamında ağırladı

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış vatandaşa daha iyi bir hizmet sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Tanış’ı 5 yılda 21 bin 800 kişi ziyaret etti. Binlerce vatandaşı makamına konuk eden Başkan Tanış, bütün ilçe halkının sorunlarını tek tek ilgilenip, çözüm üretiyor.

Başkan Tanış, 21 bin 800 vatandaşı makamında ağırladı
A+
A-

“GÜRPINAR HALKINI ÇOK SEVİYORUM”
Gürpınar ile alakalı birçok projesinin olduğunu belirten Başkan Tanış; “ Şuan bir aday adaylığı süreci var. Bu projeleri açıklamamız çok doğru olmaz. Fakat şunu söylüyoruz. ‘Durmak Yok! Yola Devam’ Hizmete ve millete hizmetkârlığa devam. Ben Gürpınarlıları çok seviyorum. 2 ay sonra neredeyse 5 yılımız dolmuş olacak ve ben bir gün tatil yapmadım, bir gün bile dinlenmedim. Her gün buradayım. Vatandaşlarımla beraberim. Onların derdini dinlemeye çalışıyorum, çözüm üretmeye çalışıyorum. ‘Bakarız değil, yaparız’ sloganıyla insanlarımızın hayatını kolaylaştırmak için buradayız. Tabi Belediye başkanlığı makamı milletin makamıdır. Başladığım günden bu yana 21 bin 800 insanla bu odada görüşmüşüm. Birebir, sorunlarını dinledim. Randevu sistemini hiçbir zaman oluşturmadık. Hiç kimseye randevunuz yok demedik. Bu benim vatandaşa sözümdü. Herkes gelip burada rahat bir şekilde oturuyor. Çayını kahvesini içiyor, sorununu anlatıyor ve bir çözüm üretilip gidiyor” dedi.

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”
Belediye makamlarının hizmet makamı olduğuna dikkat çeken Tanış, şunları söyledi:
“Milletin emanetçisi olarak buradayız. Vebali büyük olan bir makamdır. Bunun hakkını vermek lazım. Bizim hakkını verdiğimizi düşünüyorum. Tabi tüm projelerimizi gerçekleştirebildik mi? Elbette ki gerçekleştiremedik. Çünkü bu dönemde 2 buçuk yılımız pandemiyle geçti. Depremlerle, çığ felaketleriyle, küresel gıda krizleriyle, savaşlarla geçti. Ebetteki bu elimizi zayıflattı ama hiçbir zaman biz bahane üretmedik. Hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan projelerimize durmadan devam ettik. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde, aynı duyarlılıkla vatandaşlarımızla el ele, onların bize verdiği güçle, bize yapmış oldukları dua ve destekleriyle İnşallah daha fazla projeler yapacağız. Yani yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Önümüzdeki dönem nasip olur burada oturursak durmadan, yorulmadan, dinlenmeden bu aziz millete, bu kadim millete hizmet etmeye devam edeceğiz”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.