Başkan Şeylan’dan esnaf ziyareti

Başkan Şeylan’dan esnaf ziyareti
VAN
Yayınlama: 29.09.2023
A+
A-

 

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Kerem Sancar ile birlikte, talep ve önerileri değerlendirmek üzere rutin olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

 


Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan daha iyi hizmet sunmak için İş yerlerini tek tek ziyaret edip ilçe esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla istişarelerde bulundu.


Esnaf ziyaretinden sonra açıklamalarda bulunan Başkan Şeylan, “Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu olduk. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz.” dedi.

 


Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, “Belediye Başkanımızı işyerlerimizde görmek bizleri mutlu ediyor. Talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz. Başkanımıza ve ekibine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.