Başkan Şabu: Bizim belediye başkanlarımız rant peşinde olmayacak

Başkan Şabu: Bizim belediye başkanlarımız rant peşinde olmayacak
VAN
Yayınlama: 14.12.2023
A+
A-

2024 yerel seçimlere kısa bir zaman kala siyasi partilerde hareketlilik başladı. Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Naif Şabu, yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
Kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Naif Şabu, 2024 yerel seçimlerinde diğer partiler gibi kendilerinin de aday çıkaracağını söyledi.
Daha önce AK Parti’den Tuşba Belediye Başkanlığı görevini de yapmış olan Başkan Şabu, Yeniden Refah Partisi Van İl Teşkilatı olarak, samimi ve ihlaslı çalışmak koşuluyla başarılı olacaklarını ifade etti.
“PARTİMİZ KÜÇÜK OLABİLİR ANCAK DAVAMIZ BÜYÜKTÜR”
2024 yılında yerel seçimlerin yapılacağını hatırlatan Başkan Şabu, “Diğer partiler gibi bizim de adaylarımız olacak. Bazı arkadaşlar bizi küçük bir parti olarak görüp aday olmak istemeyebilir. Bizim partimiz küçük olabilir ancak davamız büyüktür. Büyük davası olan ve büyük düşünen bu partide yer alır. Hiçbir partinin bizden daha fazla kazanma şansı olmadığı gibi bizim de hiçbir partiden daha az kazanma sansımızın olmadığını herkesin huzurunda ifade ediyorum. Yeter ki samimi, dürüst, ihlaslı olun ve gayeniz Allah rızası olsun.” dedi.
“BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLACAK KİŞİNİN HELAL VE HARAM KAYGISI OLACAK”
Yeniden Farah Partisinin belediye başkanlarının rant peşinde olmayacağını dile getiren Başkan Şabu, “ “Bizim belediye başkanlarımız köşede, bucakta, kavşakta, direklerde, billboardlarda resim asmayacaklar. Bizim belediye başkanlarımızın orada kendi resimleri değil eserleri, hizmetleri ve hedefleri olacak. Bizim belediye başkanımız olacak kişinin helal ve haram kaygısı olacak. Bizim belediye başkanımız olacak kişi belediyenin kaynaklarını dostlarına, arkadaşlarına, akrabalarına peşkeş çekmeyecek. Bu konuda sizlerle beraber doğruları söylemeye devam edeceğiz. Biz doğru olanı yapacağız takdir Allah’ındır.” ifadelerini kullandı.
“SİYAH İLE BEYAZ ARASINDAKİ GÖKKUŞAĞI OLACAĞIZ”
Yeniden Refah Partisi İpekyolu İlçe Başkanı Mehmet Bilici ise şunları söyledi:
“Van’da daha önceki seçimlerde birçok partiden milletvekili çıkabiliyordu. Biz Yeniden Refah Partisi olarak, siyah ve beyazın arasındaki gökkuşağı olarak siyaset arenasına girmek istiyoruz. Kimse ile bir kavgamız olmayacak. Biz kimseyi bir diğeri ile tehdit etmeyi de düşünmüyoruz. Halka hizmet etmek adına, merhum Başkanımız Necmettin Erbakan’ın bırakmış olduğu miras doğrultusunda bu kente ve ülkeye hizmet etmek için yola çıkmış neferleriz. Her birimizin bu dava uğrunda geçmişte vermiş olduğu mücadeleler vardır. Fakat öyle bir duruma geldik ki kamplaşma oluştu, herkes safını belirledi. Burada saf belirlerken bir başkasını yok sayarak bu işi çözemeyeceğimizi anladık. Van’da siyaset yaparken kimse ile kavgamız ve mücadelemiz olmayacak. Biz kendimizi anlatacağız.”
Program, soru-cevap faslından sonra sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.