Başkan adayı Toprak: “Gürpınar için çözüm önerilerimiz var”

31 Mart yerel seçimlerine 12 gün kala siyasi partiler seçim çalışmalarını hızlandırdı. Gürpınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Toprak da çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan adayı Toprak: “Gürpınar için çözüm önerilerimiz var”
VAN
Yayınlama: 18.03.2024
A+
A-

Seçim çalışmaları kapsamında Gürpınarlılara seslenen Toprak, “Gürpınar Kazanacak diyerek, ilçemizin gelişimi ve değişimi için yaklaşık 1 aydır mahalle ve mezralarda, hane ve bireysel görüşmelerde kendimizi anlattık. Sorunlarımız sıkıntılarımız olduğunu ifade ettik. Seçime çeyrek kala da sizlere anlatmak istediğim, Gürpınar için çözüm önerilerimiz olduğudur. İlçemizin yarım yamalak döşenen parke taşlarına değil, işe aşa ihtiyacı var. İlçemizin ‘kepçe bekçisi’ bir başkana değil, Gürpınar için vizyon ve misyon sahibi bir başkana ihtiyacı var. İlçemizin devletin kurumları tarafından yapılan, gençlerimizin bireysel gelişimi için yapılan çalışmaları ‘Ben yaptım’ diyen birine değil, çalışmaları arttıracak gençlerimizin uluslararası arenada boy göstermesini sağlayacak bir başkana ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.


“GÜRPINAR’A HİZMET İÇİN ÖMRÜNÜ ADAYANLAR OLARAK GELİYORUZ”
Çalışmalara son sürat devam ettiklerini ve Gürpınar için yepyeni çalışmalar yapmak için tecrübeli kadrolarla seçime gireceklerini belirten Toprak, “İşte biz; Taha Güngör’ün siyasi tecrübesi, Kazım Hangül’ün ticari tecrübesi, Halit Toktaş’ın siyasi deneyimleri, Selim Polat, Nazim Elmas, Muzaffer Kahraman ve bizimle birlikte yol alan bütün arkadaşlar halkın karşısında dik durmuş, Gürpınar’a hizmet için ömrünü adayanlar olarak geliyoruz ve inanıyoruz ki Gürpınar için biz varız, var olacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.