Başkale Travertenleri geleceğin fotoğrafçılarını ağırladı

Van’ın Başkale ilçesine 35 kilometre uzaklıktaki Dereiçi Mahallesi’nde bulunan ve Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki doğal oluşumlara benzerliğiyle dikkat çeken Başkale Travertenleri, geleceğin fotoğrafçılarını ağırladı. Van’da Büyükşehir Belediyesine...

Başkale Travertenleri geleceğin fotoğrafçılarını ağırladı
VAN
Yayınlama: 27.05.2024
A+
A-

Van’ın Başkale ilçesine 35 kilometre uzaklıktaki Dereiçi Mahallesi’nde bulunan ve Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki doğal oluşumlara benzerliğiyle dikkat çeken Başkale Travertenleri, geleceğin fotoğrafçılarını ağırladı.
Van’da Büyükşehir Belediyesine bağlı Doğa Fotoğrafçıları Kulübü üyeleri, Van’ın Başkale ilçesine 35 kilometre uzaklıktaki Dereiçi Mahallesi’nde bulunan travertenleri gezdi. Eğitmenleri öncülüğünde katıldıkları doğa gezisinde bir birinden güzel kareler yakalayan kursiyerler, travertenlerin büyüleyici görüntüsüne hayran kaldı.


“Öğrencilerimiz burada travertenlerin muhteşem görüntülerini kadrajlarına yansıttı”
Konuyla ilgili konuşan Doğa Fotoğrafçıları Kursu Eğitmeni Aycan Altınal, “Van Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Doğa Fotoğrafçılığı kulübü olarak, bu hafta da Van’ın kültürel ve doğal güzelliklerini gezmeye ve tanıtmaya devam ediyoruz. Biz 2 eğitmen olarak yaklaşık 30’a yakın kursiyerimizle birlikte Van Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz sağlamış olduğu servislerle Başkale’de bulunan travertenleri ziyaret ettik. Öğrencilerimiz burada travertenlerin muhteşem görüntülerini kadrajlarına yansıttı. Kursumuzda birçok öğrenciyi fotoğraf sanatıyla buluşturuyoruz. Kursumuz ve gezilerimiz tamamen ücretsiz. Kayıt yaptırmak isteyen herkesi bekleriz. Ayrıca bize bu imkanı sağlayan Hacıbekir Kültür Merkezi yöneticilerine de çok teşekkür ederim ” ifadelerini kullandı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.