Bakan Özer: 15 Mayıs’ta okullar tatil olacak

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimler dolayısıyla, 15 Mayıs Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün ara verileceğini açıkladı. Bakan Özer,”Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız” dedi.

Bakan Özer: 15 Mayıs’ta okullar tatil olacak
Yayınlama: 03.02.2023
A+
A-

Türkiye, 14 Mayıs’ta 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanı seçimi için sandık başına gidiyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ertesi günü eğitim öğretime 1 gün ara vereceğiz. Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız” dedi.

“İLK TURDA KAZANACAĞIZ”

24 TV’nın canlı yayınında gündemi değerlendiren Bakan Özer, seçimin ilk turda bitmesi veya ikinci tura kalma ihtimaliyle ilgili soru üzerine, hiçbir sıkıntı olmadan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısıyla seçimin birinci turda neticeleneceğini belirtti.

AK Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili adayı olan Özer, Batı medyasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve seçimlere yönelik ifadelerine ilişkin soru üzerine, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını ve kendi hikayesini yazan bir ülke olduğunu kaydetti.

Türkiye’nin, Batı’nın menfaatlerini değil, kendi menfaatlerine sahip çıkmaya başladığı için rakip olduğunu vurgulan Özer, “Onlar ne derse desin milletin iradesi sandıkta tecelli edecek ve millet hiçbir zaman yanlış karar vermez” ifadesini kullandı.

Kaynak : İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.