Bakan Koca: “Onaylı Randevu Sistemi daha fazla hasta muayene etmemizi sağlayacak”

Türkiye’de Onaylı Randevu Sistemine geçildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,13 Mayıs Pazartesi günü başlayacak yeni uygulamayla ilgili bilgiler paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı...

Bakan Koca: “Onaylı Randevu Sistemi daha fazla hasta muayene etmemizi sağlayacak”
Yayınlama: 11.05.2024
A+
A-

Türkiye’de Onaylı Randevu Sistemine geçildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,13 Mayıs Pazartesi günü başlayacak yeni uygulamayla ilgili bilgiler paylaştı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda onaylı randevu sistemine değindi. Bu uygulamanın yakından takipçisi olduğunu ifade eden Bakan Koca, şunları söyledi:

“Onaylı Randevu Sistemi, hastanelerimize, hekimlerimize zamanı verimli kullanma imkânı sağlayacak. Hasta, gelemeyeceği randevuyu iptal edecek. Böylece, randevu sadakatsizliği sebebiyle, şu an boş kalan kapasitemizi hizmet bekleyen hastalar için kullanabileceğiz. Boş kalan her bir randevuda, sistemden randevu alamayıp, talep bırakmış hastalarımıza ulaşacağız. Öncelik, talep bırakan hastalarda olacak. Onaylı Randevu Sistemi sayesinde, öngörümüze göre, birçok branşta hastamızın talebine 24 saat içinde cevap verebiliyor olacağız. Bu yeni sistemden, beklenen sonucu alacağımıza inanıyoruz. Taleplerin etkin şekilde karşılanabilmesi için de Randevu Koordinasyon Merkezini devreye alıyoruz. Bu merkezin faaliyetlerini şahsen takip edeceğim.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.