AK Parti’nin Van ilçe belediye başkan adaylarının belirleneceği tarih belli oldu

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkanının belli olmasından sonra yapılan çalışmalar sonucu ilçe adaylarının da açıklanacağı tarih belli oldu. AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray...

AK Parti’nin Van ilçe belediye başkan adaylarının belirleneceği tarih belli oldu
VAN
Yayınlama: 04.02.2024
A+
A-

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkanının belli olmasından sonra yapılan çalışmalar sonucu ilçe adaylarının da açıklanacağı tarih belli oldu.

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray “Siyaset Akademisi Sertifika Toplantısı”nda yaptığı konuşmada ilçe adaylarının açıklanacağı tarihi belirlediklerini söyledi.

Güray, yaptığı konuşmada “Siyaset Akademisi benim için ayrı bir önem taşıyor. Daha önce yaptığımız çalışmalar neticesinde Siyaset Akademisinde Türkiye 3.sü olarak ödülümüzü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almıştık. Yerel seçimlere yaklaştığımız bugünlerde gece gündüz demeden çalışıyoruz ve aralıksız olarak sahada halkımızla bir araya gelerek onların dertlerini sıkıntılarını dinleyip çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Siz AK kadınların yaptığı çalışmalar bizzat şahsım ve teşkilatımızca takdirle karşılanmaktadır. Sizlerin çalışmaları bizlere güç vermektedir. Allah hepinizden razı olsun teşekkür ediyorum. Allah izin verirse 7 Şubat Çarşamba günü aday Tanıtım Programında teşkilatımızla buluşarak İlçe Belediye Başkan Adaylarımızı kamuoyuna duyuracağız. 31 Mart 2024 seçimleri için hazırız, kararlıyız”  ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: HABER GÜRPINAR-CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.