Yıllar önce ‘İHA’lar nerede?’ diye soran Kılıçdaroğlu şimdi Bayraktar’ı hedef alıyor

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ı hedef alan Kılıçdaroğlu’nun 2012 yılında Hakkari’deki karakol saldırısı sonrası yaptığı “Şimdi sormayacak mıyız nerede senin insansız hava araçların?” şeklindeki paylaşımı gündem oldu.

Yıllar önce ‘İHA’lar nerede?’ diye soran Kılıçdaroğlu şimdi Bayraktar’ı hedef alıyor
Yayınlama: 25.10.2023
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün partisinin grup toplantısında yine BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ı hedef aldı.

Geçtiğimiz aylarda ABD savaş gemisinde AKINCI ve KIZILELMA iniş testleri için incelemelerde bulunan Bayraktar’ı eleştiren Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik “Senin damadının ABD savaş gemisinde ne işi var. İkili oynamayacaksınız” ifadelerini kullandı. 

“MESELE KİME HİZMET ETTİĞİN”

Bayraktar, ise Kılıçdaroğlu’na sosyal medya üzerinden cevap vererek, “Mesele nereye gittiğin değil, kime hizmet ettiğin. Sadece uçak gemisine gitmedim, üniversitelerine de gittim. Ama hayatımın her gününde, her anında Türkiye’nin Kızılelma’sı için çalıştım. Biz o gemiye, 20 senelik hayalimiz ‘Kızılelma’yı, TCG-Anadolu’ya nasıl indirip kaldırırız’ diye bakmaya gideriz. Sen de ancak İsrail’in Gazze’deki zulmünü perdelemeye, Türkiye’nin terör koridorunu yok ettiği harekatlara, SİHA’lara, tezkereye takoz koymaya çalışırsın. Biz o uçakları uçuracağız, sen de yerde takozları alır, sayarsın…” açıklamasında bulundu.

Yıllar önce 'İHA'lar nerede?' diye soran Kılıçdaroğlu şimdi Bayraktar'ı hedef alıyor

GEÇMİŞ PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU: NEREDE SENİN İHA’LARIN

Kılıçdaroğlu’nun bu çıkışının ardından, 2012 yılında Hakkari’deki karakol saldırısı sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım yeniden gündem oldu.

Yerli S/İHA’ları ve onları üreten BAYKAR’ı sıkça hedef alan Kılıçdaroğlu, o dönem yaptığı paylaşımda “Şimdi sormayacak mıyız nerede senin insansız hava araçların?” sözleriyle hükümeti eleştirmişti.

Yıllar önce 'İHA'lar nerede?' diye soran Kılıçdaroğlu şimdi Bayraktar'ı hedef alıyor

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.