Yeniden Refah Partisi Gevaş Teşkilatında istifa depremi!

Yeniden Refah Partisi Gevaş Teşkilatında istifa depremi!
Yayınlama: 12.02.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Gevaş İlçe Teşkilatı’ndan istifa ederek AK Parti’ye katılan İlçe Başkanı Onur Sezer ve beraberindeki 200 teşkilat mensubu, partilerinden ayrıldıklarını ve bundan sonra AK Parti çatısı altında siyaset yapacaklarını açıkladı.
Yeniden Refah Partisi Gevaş İlçe Başkanlığı önünde basın açıklaması yapan Sezer, Yeniden Refah Partisinde 3 yıl boyunca ilçe başkanlığı yaptığını ancak son günlerde yaşanan gelişmelerin kendisini ve teşkilatını derinden üzdüğünü ifade etti.

“ŞAHSIMA İFTİRA VE ÇAMUR ATILDI”
Sezer açıklamasında, şu ifadeleri kullandı:
“Burada toplanmamızın nedeni şahsıma ve teşkilatıma yapılan haksızlığı dile getirmek ve yeni yol haritamızı siz değerli basın mensubu aracılığıyla halkımıza ve tüm Yeniden Refah Parti teşkilatına iletmektir. Malumunuz 3 yıldır Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanıyım. Partimizin ilkelerine uygun bir şekilde hareket etmeme rağmen, partimize 2 gündür katılan bu şahıslar Van il başkanı ile anlaşmış şahsıma iftira ve çamur atmaktadır. Hiçbir emek ve çaba göstermediğimi bildirmiş ve acilen ilçe başkanlığının düşürülmesini talep etmişlerdir. Bu şahısların kirli bir siyaset yaptıklarını, emeklerimizi boşa çıkarmaya çalıştıklarını anladık. Bunlara adaylığın verilmesi de teşkilatımızı derinden üzmüştür. Şahsıma iftira ve çamur atan bu şahıslara tepkimizi göstermek için emeklerimizin çok basit bir şekilde harcandığı bu partiden son çare olarak tüm teşkilat mensupları ile birlikte istifa edip, bunlara karşı AK Parti saflarında siyasete devam etme kararı aldık.”

“GÜZEL HİZMETLERİ BERABER YAPACAĞIZ”
Belediye Başkanı Murat Sezer, Yeniden Refah Partisinden AK Parti’ye geçişin ilçe teşkilatına güç katacağını ve hizmetlerin devam edeceğini ifade etti.
Sezer, yaptığı açıklamada, “Geçmişten bugüne kadar AK Parti ilkelerini her zaman savunmuş olup, AK Parti’nin yapmış olduğu projeler ve yatırımlardan ötürü gurur duyan bir kitle var. Son bir haftada AK Partiden ayrılıp başka yerlere gidip aday olunması hakkaniyete uygun bir davranış değildi. Yeniden Refah ilçe başkanımızın gösterdiği tepki, ilkeli duruşun en iyi göstergelerinden biri oldu. Bu nedenle kendisine şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bize katılımlarından ötürü çok güzel hizmetleri beraber yapacağız. Yaklaşık 200 kişilik Yeniden Refah Partisi Gevaş İlçe teşkilatı, AK Parti ilçe teşkilatına katılmıştır. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Değirmencioğlu Onur Sezer’e AK Parti rozetini takarak, aldıkları karardan ötürü kendilerine teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.