VGC’den yüzde 35’lik indirim protokolü

VGC’nin üyelerine yönelik indirimli işbirliği protokolü çalışmaları devam ediyor. Özellikle eğitim alanında üyeleri için protokoller imzalayan VGC, yeni protokolü kentin önemli anaokulu ile yaptı.

VGC’den yüzde 35’lik indirim protokolü
VAN
Yayınlama: 14.08.2024
A+
A-

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) ile Van Montessori Vakfı’na bağlı Özel Neşeli Yüzler Anaokulu arasında işbirliği protokolü imzalandı. VGC üyelerinin eğitim masraflarını hafifletmek amacıyla yapılan protokol kapsamında yüzde 35 oranında indirim sağlanmış olacak.

Cemiyet binasında imzalanan protokol törenine; VGC Başkanı Orhan Aşan, Yönetim Kurulu Üyeleri Kerem Oruç, Rıdvan Can ve İshak Kara, Van Montessori Vakfı’na bağlı Özel Neşeli Yüzler Anaokulu Kurucusu Hicran İsaoğlu, Özel Neşeli Yüzler Anaokulu Müdürü Ramazan Çınar, Müdür Yardımcısı Zeynep Hayriye Özarslan ve His Mimarlık Mühendislik Mağaza Müdürü Diyar İsaoğlu katıldı.

AŞAN: ÖNEMLİ BİR PROTOKOLE İMZA ATTIK

Yapılan protokol ile ilgili konuşan VGC Başkanı Orhan Aşan şunları söyledi:

“İlk protokolümüzü yaptıktan sonra işbirliği protokollerimizi devam edeceğini söylemiştik. Bugün de şehrimizin önemli kurumu olan Van Montessori Vakfı’na bağlı Özel Neşeli Yüzler Anaokulu ile önemli bir protokole imza attık.” Aşan konuşmasının devamında, “Üyelerimizin çocukları için bu imkanı sağlayan ve yüzde 35 gibi önemli bir indirimi sunan Sayın Hicran İsaoğlu ve ekibine teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı. Başkan Aşan son olarak işbirliği protokollerinin devam edeceğini ve eğitimin yanı sıra diğer alanlarda da çalışmalarının olduğunu aktardı.

İSAOĞLU: BİR TEŞEKKÜR PROTOKOLÜ YAPIYORUZ

Özel Neşeli Yüzler Anaokulu Kurucusu Hicran İsaoğlu ise, “Van gibi zorlu bir coğrafyada, halkın haber alma özgürlüğü adına mücadele ve emek harcayan basın mensuplarının bizim yanımızdaki yeri başkadır. Basın mensubu dostlarımız için bir nevi teşekkür mahiyetinde olan bir çalışmaya bugün imza attık. Özel Neşeli Yüzler Anaokulu olarak kendi alanımızda bir destek çalışması planladık. Bu kapsamda; Vangölü Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin çocukları ve torunlarına yönelik yüzde 35’lik bir indirim uygulamaya karar verdik.” Dedi.

İşbirliği protokolünü; VGC Başkanı Orhan Aşan ile Özel Neşeli Yüzler Anaokulu Müdürü Ramazan Çınar imzaladı.

Kaynak: BÜLTEN-VGC

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.