VEDAŞ’tan Van’a Uyarı!

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) yaptığı açıklamada, 1 Ağustos Perşembe günü (Yarın) Van’da elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.

VEDAŞ’tan Van’a Uyarı!
VAN
Yayınlama: 31.07.2024
A+
A-

VEDAŞ’tan yapılan açıklamada, 1 Ağustos Perşembe (Yarın) Van’ın merkez ilçeleri de dahil olmak üzere 5 ilçelerde elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.

İŞTE ELEKTRİK KESİNTİSİNİN YAPILACAĞI YER VE SAATLER…

İPEKYOLU

09.00 – 17.00 saatleri arasında;  Yeni Mahalle ve buna bağlı sokaklarda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

TUŞBA

09.00 – 17.00 saatleri arasında;  Adıgüzel, Akçaören, Aşıt, Dilimli, Gülsünler, Hıdırköy, Kasımoğlu, Koçköy, Kolsatan, Ocaklı, Otluca, Özkaynak, Satıbey, Yemlice, Yeniköşk, Yumrutepe mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

ÖZALP

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Aşağıakçagül, Seydibey, Yarımkaya, Bodurağaç, Çırakköy, Hacıali mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

ERCİŞ

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Örene, Görüşlü, Çelebibağı, Haydarbey, Kadirasker,  mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanmaktadır.

GÜRPINAR

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Dağseven ve Geçerli mahalleleri ile Dokuzbaşak, Kapıdağ, Yaşlıdal mezralarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

MURADİYE

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Açıkyol, Adaklı, Alkasnak, Aşağıargıt, Balaklı, Beşparmak, Beydağı, Dürükaş, Dürükkaş, Fevzi Çakmak, Gönderme, Gültepe, Gümüştepe, Karahan, Keçikıran, Kocasaban, Köşk, Ovapınar, Tansu, Topuzarpa, Uluşar, Yakıncak, Yalındüz, Yavuzselim, Yenişehir, Yukarıargıt, Yumaklı, Ünseli mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.