VEDAŞ’tan uyarı: Van’ın 9 ilçesinde elektrik kesilecek!

VEDAŞ, planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 09 Eylül Pazartesi (Yarın) birçok ilçede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

VEDAŞ’tan uyarı: Van’ın 9 ilçesinde elektrik kesilecek!
VAN
Yayınlama: 08.09.2024
A+
A-

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) resmi web sitesinden yapılan açıklamada, 10 Haziran Pazartesi (Yarın) Van merkez ilçeleri dahil 9 ilçede  elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.

İŞTE KESİNTİ YAPILACAK SAATLER VE YERLER…

İPEKYOLU

09.00-17.00 saatleri arasında;  Alipaşa, Seyitfehim Arvasi ve Serhat mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

EDREMİT

09.00-17.00 saatleri arasında; Yeni Cami Mahallesi’nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

ERCİŞ

09.00-17.00 saatleri arasında; Salihiye Ve Vanyolu, Örene, Görüşlü, Çelebibağı, Çelebibağı, Kızılören, Payköy, Yankıtepe Dinlence, Görüşlü mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

TUŞBA

09.00-17.00 saatleri arasında; Pirgarip ve Tabanlı, Gedikbulak, Halkalı, Kumluca ve Yaylıyaka, Abdurrahman Gazi, Altıntepe, İskele, Kalecik Ve Şemsibey Akköprü ve Beyüzümü mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

ÇALDIRAN

09.00-17.00 saatleri arasında;  Akbaşak, Alikelle, Aşağıçanak, Aşağıdikme, Avcıbaşı, Beydoğan, Buğulukaynak, Çayırköy, Direkli, Doyumalan, Evciler, Gülyolu, İncealan, İsmailbaba, Karadulda, Kilimli, Koçovası, Kurtoğlan, Salahane, Sarıharman, Tekindere, Yaykılıç, Yücelen, Yukarıçanak, Yukarıdikme, Yukarısağmallı Ve Yuvacık Köylerinde mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

GÜRPINAR

09.00-17.00 saatleri arasında; Biban, Pirbedelan, Mühür Mezrası’nda  planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

ÖZALP

09.00-12.00 saatleri arasında; Çubuklu, Dağdeviren, Mehmetalan, Mollatopuz, Şehittepe, Tepedam, Gözdeğmez Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

SARAY

09.00-12.00 saatleri arasında; Mahmudiye Mahallesi’nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

MURADİYE

13.00-16.00 saatleri arasında; Açıkyol, Adaklı, Alkasnak, Aşağıargıt, Balaklı, Beşparmak, Beydağı, Dürükaş, Dürükkaş, Fevzi Çakmak, Gönderme, Gültepe, Gümüştepe, Karahan, Keçikıran, Kocasaban, Köşk, Ovapınar, Tansu, Topuzarpa, Uluşar, Yakıncak, Yalındüz, Yavuzselim, Yenişehir, Yukarıargıt, Yumaklı, Fatih, Fevzi Çakmak, Karaoğlan, Şehitmehmetbey Ve Yenişehir, Beşparmak, Karahan, Kocasaban, Köşk, Ovapınar, Topuzarpa Ve Uluşar, Akçaçay, Dağören Ve Doğangün Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.