VEDAŞ duyurdu: Van’ın birçok ilçesinde elektrikler kesilecek!

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 29 Nisan Pazartesi  (Yarın) Van’ın merkez ilçeleri de dâhil olmak üzere birçok ilçede elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.

VEDAŞ duyurdu: Van’ın birçok ilçesinde elektrikler kesilecek!
VAN
Yayınlama: 28.04.2024
A+
A-

VEDAŞ’tan yapılan açıklamada, Van’ın birçok ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

İŞTE ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK YER VE SAATLER…

İPEKYOLU

09.00 –17.00 saatleri arasında; Karpuzalan, Köşebaşı, Beşçatak, Değirmenköy, Kavuncu, Cumhuriyet, Hafiziye, Bahçıvan, mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

15.00-18.00 saatleri arasında; Ilıkaynak, Yukarı Gölalan, Aşağı Gölalan, Erçek ve Karagündüz  mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşancaktır.

TUŞBA

09.00-12-00 saatleri arasında; Beyüzümü, Şemsibey ve Kalecik mahallerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

GEVAŞ

09.00-17-00 saatleri arasında; Atalan, Aladüz ve Abalı mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

MURADİYE

09.00-17-00 saatleri arasında; Yavuz Selim ve Yenişehir mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

15.00-18-00 saatleri arasında; Sürüyolu Mahallesi’nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

BAHÇESARAY

11.00-13-00 saatleri arasında; Paşaköy, Altındere, Akyayla, Çiçekli, Ulubeyli, Yaylakonak, Kaşıkçılar, Şişli, Bağcılar, Yaşlıkavak, Çömlekçi, Elmayaka, Güneyyamaç, Kartal, Doğanyayla, Ünlüce, Cevizlibelen, İslam, Altıntaş mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

BAŞKALE

16.00-18-00 saatleri arasında; Güleçler, Kavurgalı, Kızılca ve Bölekli mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

ERCİŞ

09.00-17-00 saatleri arasında; Kadir Asker Mahallesi’nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

 

 

Kaynak: NECDET TAM- HABER GÜRPINAR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.