VEDAŞ duyurdu:  Van’ın birçok ilçesinde elektrikler kesilecek!

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 23 Temmuz Salı günü (Yarın) Van’ın merkez ilçeleri de dâhil 6 ilçesinde elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.

VEDAŞ duyurdu:  Van’ın birçok ilçesinde elektrikler kesilecek!
VAN
Yayınlama: 22.07.2024
A+
A-

İŞTE ELEKTRİK KESİNTİSİNİN YAPILACAĞI YER VE SAATLER…

İPEKYOLU

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Buzhane, Halilağa, Hatuniye,  Karşıyaka,Kevenli ve Yeni Mahalle’de planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

EDREMİT

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Şabaniye, Dönemeç ve Gölkaşı mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

ÖZALP

17.00 – 19.00 saatleri arasında; Seydibey, Yarımkaya, Bodurağaç, Çırakköy ve Hacıali mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

ERCİŞ

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Alkanat, Camiikebir, Tekevler, Salihiye, Vanyolu, Çetintaş, Uncular, Bucakönü, Çobandüzü ve Kocapınar mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

MURADİYE

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Babacan, Kandahar ve Çakmak mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

GÜRPINAR

09.00 – 17.00 saatleri arasında; Dikkbıyık, Topyıldız mahalleleri,  Biban, Pirbedelan ve Mühür Mezrası’nda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.