Vanspor’un yeni yönetimi basınla bir araya geldi

Vanspor Kulüp Başkanlığına seçilen Erol Temel ve yönetim kurulu üyeleri basınla kahvaltıda bir araya geldi. Yeni sezon hazırlıklarının sürdüğünü belirten Temel, yeni yönetimle uyumlu bir şekilde çalışacaklarının sinyalini verdi.

Vanspor’un yeni yönetimi basınla bir araya geldi
VAN
Yayınlama: 19.07.2024
A+
A-

Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Temel, Kırmızı Grubun en güçlü takımlarından biri olduklarını söyleyerek, transfer çalışmalarının sürdüğünü, eksiklerin sezon başlamadan tamamlanacağını belirtti.

“İnşallah bu genç ruh ve yönetimle iyi işler yapacağız”

Vanspor Kulüp Başkanı Erol Temel, “Bizler 15 gün önce gayri resmi göreve başladık. Perşembe günü yaptığımız kongreyle başkan ve yönetimimizi resmileştirdik. Bizleri kongrede yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Biz her zaman Vanspor’un daha iyi yerlere gelmesi için mücadele ettik. Hiçbir zaman Vanspor’dan kopmadık. Vanspor’a gönül verdik, seviyoruz. Allah’ın izniyle yeni yönetimimizle beraber Vanspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Vanspor’un özlem duyduğu birlik, beraberliği sağlayacağız. Hepimiz Van olalım, Vanspor olalım. Ufak tefek eksiklerimiz olabilir. Bizler bu eksiklerimizi gidermek için elimizden geleni yapacağız. Çok kıymetli yol arkadaşlarımız var. İstanbul’dan, Ankara’dan, Kocaeli’den birbirinden kıymetli arkadaşlarla birlikte yola çıktık. İnşallah bu genç ruh ve yönetimle iyi işler yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bakın 15 gün önce göreve başladık. Biz geldiğimizde iç transfer belirsizliğinden Vanspor’dan kopmalar olmuştu. Yönetimimizle beraber Ankara’da 10 gün kalarak iç transferde 10 futbolcumuzla anlaşmaya vardık. Teknik Direktörümüz Tahsin Tam ligin en iyi hocalarından biridir. Şu ana kadar birkaç dış transfer yaptık. İnşallah devamı gelecek. Transferlerimizi önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağız. Takımımız Pazartesi günü Van’da toplanıp Bolu’da kampa girecek. Tesislerimizi tamamen bakım onarıma aldık. Göreve geldiğimiz günden bu yana hiç durmadık, gece gündüz demeden Vanspor için çalıştık, çabaladık. Kısa sürede çok iyi işler yaptık. Vanspor forması göğüs sponsorunu da belirledik. Önümüzdeki günlerde sözleşmemizi imzalayıp kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

“Vanspor’un borcu 41 milyon TL”

Kulübün mevcut borç durumuna ilişkin sorulan soruyu yanıtlayan Temel, “Bizden önce bir kongre yapıldı ve o kongrede 41 milyonluk bir borç ibra edildi. Şuanda sadece o 41 milyonu biliyoruz ama önümüze ne çıkar henüz bilmiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Transferler devam edecek

Yapılan ve yapılması planlanan iç ve dış transferlere ilişkin konuşan Sportif Direktör Ahmet Bilici ise “Vanspor’a en iyi katkıyı sunacak, geçmişteki başarıları, oyun mantalitesi ve fikirlerimizin uyuştuğu en iyi hocanın Tahsin Tam olduğuna karar verdik. Hocamızla beraber yaptığımız istişareler doğrultusunda dış transferde neler yapabilirizi konuştuk. Başkanımızın açıkladığı gibi 4 oyuncuyla şuan anlaşmış bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte takımımızın şampiyonluğuna etki edebilecek bir kadro oluşturmak için çok sıkı çalışıyoruz. Şuanda da görüştüğümüz 8 tane futbolcu var anlaşma aşamasına geldiğimiz. İnce eleyip sık dokuyoruz. Taraftarı da çok memnun edecek şehri de heyecanlandıracak transferler yapacağız. Ama bunu yaparken de kulübün içindeki dengeyi koruyarak yapacağız.” diye belirtti.

Vanspor’un anlaştığı futbolcular

Vanspor’da geçen sezon forma giyen 9 futbolcuyla yeniden anlaşma sağlanarak imzalar atıldı. O isimler şöyle: Harun Kavaklıdere, Hasan Bilal, Alpay Koçaklı, Muhammed Ali Doğan, Kerem Çağatay, Ahmet Eren, Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Cantuğ Temel. Ayrıca forvet, sol stoper sol bek, orta saha, 8 numara ve bir tane kanat oyuncusu olmak üzere 8 transfer daha yapılması planlanıyor.

Vanspor yeni yönetim üyelerinin tanıtıldığı basın toplantısı, soru-cevap faslından sonra sona erdi.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.