Vanspor’da “Tek Tribün, Tek Yürek”

Hafta başından itibaren Teknik Direktör Ümit Bozkurt, yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Vanspor Futbol Kulübü, 1461 Trabzonspor karşılaşmasına sıkı hazırlanıyor.

Vanspor’da “Tek Tribün, Tek Yürek”
Yayınlama: 15.02.2024
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor ligin 25’nci haftasında oynayacağı 1461 Trabzonspor karşılaşmasında taraftarını yanında görmek istiyor.

“BASIN SÖZCÜSÜ BELER’DEN TARAFTARLARA ÇAĞRI”

Vanspor Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Beler, kulübün resmi sosyal medya sayfasında yaptığı açıklamada; “Pazar günü evimizde oynayacağımız zorlu 1461 Trabzonspor karşılaşmasında tribün desteğine ihtiyacımız var. Vanspor’a gönül vermiş tüm taraftarları maça bekliyoruz. Taraftarımızın desteğiyle sahadan üç puanla ayrılmamızda büyük pay sahibi olacaktır” dedi.

“TARAFTARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Vanspor basın sözcüsü Beler, “Şampiyonluk yolunda önemli olan bu karşılaşmada bizleri içerde ve dışarıda yalnız bırakmayan taraftarlarımızı 1461 Trabzonspor karşısında da yanımızda görmek istiyoruz. Fair-play çerçevesinde armaya gönül vermiş tüm taratarımızı tribünde görmek ve oyuncularımızı maçın başından sonuna kadar aynı coşkuyla desteklemelerini bekliyoruz”

Beler, açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi;

“TEK TRİBÜN TEK YÜREK”

Şehrimizin marka değeri Vanspor’umuz ligin 25’nci haftasında oynayacağı zorlu 1461 Trabzonspor maçına çıkacaktır. Şampiyonluk yolunda önemli olan bu maçımızda tüm Van halkını 7’den 70’e Van Atatürk şehir stadyumuna bekliyoruz.

Gün birlik,

Gün tek tribün,

Gün tek yürek olma günüdür.

Haydi VAN takımını yalnız bırakma

Kaynak: Star Van Haber

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.