Vanspor’da en pahalı transfer

Sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Vanspor Futbol Kulübü, kadrosuna kattığı önemli isimlerin ardından TFF 2. Lig’de kadro değeri en yüksek olan takım oldu.

Vanspor’da en pahalı transfer
Yayınlama: 23.08.2024
A+
A-

Kadrosunda yeni dönemle birlikte bir çok değişikliğe giden Vanspor’da en pahalı transfer, Trabzonspor’dan bonservisiyle birlikte alınan Batuhan Kör oldu. Futbolcunun güncel piyasa değeri 225 bin Euro olurken, kulübün değerini artırmanın yanı sıra en pahalı futbolcu da olmayı başardı.

Bu kapsamda Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Batuhan Kör’ün, Vanspor’a kesin transferi konusunda anlaşma sağlandığını açıklayarak, maliyetini de duyurdu.

Trabzon FK’nın KAP’a yaptığı açıklamaya göre, “Profesyonel futbolcumuz Batuhan Kör’ün, Van Spor FK’ya kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Vanspor FK, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak KDV dahil 7 milyon TL ödeme yapacaktır. Şarta bağlı bonus 5 milyon TL ve sonraki satıştan pay, ayrıca Vanspor FK, Kulübümüze, şarta bağlı bonus olarak 5 milyon TL ile futbolcunun bir başka kulübe geçici ve/veya kesin transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek transfer bedelinin %20’sini ödeyecektir. Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Batuhan Kör arasındaki 26.01.2022 başlangıç ve 31.05.2026 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.