Vanspor, Play Off Maçlarına Hazırlanıyor.

Acn Turk Sigorta Vanspor, TFF 2. lig için önemli mücadeleye hazırlanıyor. Takım, Play Off sistemine 3. turdan katılarak Yeni Mersin veya 1461 Trabzon FK galibinden...

Vanspor, Play Off Maçlarına Hazırlanıyor.
Yayınlama: 14.05.2024
A+
A-

Acn Turk Sigorta Vanspor, TFF 2. lig için önemli mücadeleye hazırlanıyor. Takım, Play Off sistemine 3. turdan katılarak Yeni Mersin veya 1461 Trabzon FK galibinden biriyle yarı finalde karşılaşacak. Bu maçlar çift maçlı eleme sistemiyle oynanacak.

Acn Turk Sigorta Vanspor FK, Play Off yoluna devam ediyor. Şampiyonluğu kaçırmış olsa da ligi 2’nci sırada tamamlayarak TFF 2’nci lig için önemli bir averaj elde eden takım, Yeni Mersin veya 1461 Trabzon FK galibinden biriyle yarı finalde karşı karşıya gelecek. İlk maçı deplasmanda oynayacak olan Acn Türk Vanspor FK, rövanşı kendi evinde oynayacak. Takım, deplasmandaki karşılaşmayı 22 Mayıs Çarşamba günü, kendi evindeki maçı ise 27 Mayıs Pazartesi günü oynanacak.
Eğer Acn Türk Vanspor FK, bu turu geçmeyi başarırsa, tarafsız bir sahada birinci lige çıkmak için 2 Haziran’da kırmızı gruptan gelen finalist ile final oynayacak.

Yarı final heyecanının ardından, umutlarını bir üst lige çıkma hedefi doğrultusunda sürdürecek olan Vanspor, taraftarların desteğiyle büyük bir mücadele vermeye hazırlanıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.