Vanlı vatandaşlar gürültüden uyuyamıyor!

Van’da yeni yapılan bir binaya elektrik hatlarının çekilmesi çevre sakinlerini çileden çıkarttı. Gürültüden dolayı hiç bir şey yapamadıklarını dile getiren mahalleliler şikâyetlerini dile getirdi.

Vanlı vatandaşlar gürültüden uyuyamıyor!
VAN
Yayınlama: 26.07.2024
A+
A-

Van’ın merkez İpekyolu ilçesinde yeni yapılan bir binada elektrik tesisatının çekilmesinden dolayı gürültü kirliliği yaşanıyor.

Çalışmadan dolayı oluşan gürültüden uyuyamadıklarını ve yolda rahat bir şekilde geçemediklerini dile getiren mahalle sakinleri sıkıntılarını dile getirdi.


Yetililere seslenen mahalleliler, “Kaç gündür gürültüden mahvolduk. Rahat bir uyku dahi uyuyamıyoruz. Markete dahi gidemiyoruz doğru düzgün. Hem ses çok fazla hem de her yeri kapatmışlar. Uyarıyoruz ancak dinleyen olmuyor. Buradan yetkililere seslenmek istiyoruz. Uyuyamıyoruz! Bu konuda çok şikâyetçiyiz. Bir denetim yapılmasını ve yaşadığımız sıkıntının giderilmesini istiyoruz. Kimse bu gürültüyü çekmek zorunda değil. Yol neden kapanıyor anlamış değiliz. Evimize hapsolduk resmen. Umarız yetkililer tarafından bu konu hakkında biran evvel bir önlem alınır” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.