Vanlı esnaf kaybolan küçük Narin için seferber oldu

Tüm Türkiye’yi hüzne boğan minik Narin Güran’ı arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Narin’i arama çalışmalarına Van esnafından destek geldi.

Vanlı esnaf kaybolan küçük Narin için seferber oldu
VAN
Yayınlama: 28.08.2024
A+
A-

Diyarbakır’da Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta saat 15.00 sıralarında kaybolan Narin Güran’dan haber alamayan ailesi durumu yetkililere bildirdi. Bölgede 112, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekiplerince başlatılan arama çalışmaları 7 gündür aralıksız sürüyor.

Aile için Tüm Türkiye seferber oldu

Van’da yaşayan Murat Şahinalp isimli esnaf  işletmesine astığı pankartla Narin’i arama çalışmalarına destek verdi. Ailenin acısını paylaştıklarını  belirten Şahinalp, “Kaybolan Narin’in ailesine esnaf olarak destek olmak istedik. Onların acısı bizim acımız. Yani genç kızlarımız ve çocuklarımız bu şekilde kayboluyor. Bizim insanlarımız bilhassa doğunun insanları hep bu olaylarla karşılaşıyor. Çocuklarımız parka gittiklerinde kayboluyor. Çarşıya çıkıyor kayboluyor. Bunun sebeplerini bir türlü anlayamadık. Allah o aileye sabırlar versin. Bende bir esnaf olarak, bir baba olarak aynı acıyı yaşıyorum. Acısı gerçekten çok. Allah hiç kimseye göstermesin.Pankartı gören vatandaşlar duyarlılığımızdan ötürü bizleri tebrik ediyor.  Diyarbakır’dan da bizi arayıp tebrik edenler oldu. Aile inşallah tez zamanda kızlarına kavuşur. Gençler madde bağımlılığı ve hırsızlık tuzağına  düşüyor.  Sebebi işsizlikten mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Bunların olmaması gerekiyor. Türkiye ve devletimiz Narin için seferber olmuş vaziyette.Bulunması için çalışıp çabalıyorlar. Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.