Van’ın spor alt yapısını güçlendirecek yeni bir adım atıldı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, kentin spor altyapısını güçlendirecek önemli adımların atılması için Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile...

Van’ın spor alt yapısını güçlendirecek yeni bir adım atıldı
VAN
Yayınlama: 23.08.2023
A+
A-

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, kentin spor altyapısını güçlendirecek önemli adımların atılması için Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile bir araya geldi.


Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, kentin spor altyapısını güçlendirecek önemli adımların atılması için Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile bir araya geldi. Toplantı sonucunda Van’da yapılacak kapalı spor salonları, yüzme havuzları ve diğer spor yatırımlarını içeren bir protokol imzalandı.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, yaptığı açıklamada, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile gerçekleştirdikleri görüşmenin sonucunda önemli bir protokol imzaladıklarını belirtti. Yapılacak olan kapalı spor salonları, yüzme havuzları ve diğer spor yatırımlarının, Van’ın gençlerine ve sporseverlerine önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti.


Vali Balcı, yaptığı açıklamada, “Bu yatırımlar Van’ımıza, Van’ın çocuklarına ve gençlerine hayırlı olsun. Yeni spor tesislerinin kentimizin spor alanındaki başarılarına büyük katkı sunacağına inanıyorum.” diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Protokol imzalandıktan sonra Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk’e teşekkürlerini iletti.

 

Kaynak: NECDET TAM

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.