Van’ın Gürpınar ilçesinde temizlik çalışmaları sürüyor

Van’ın Gürpınar ilçesinde Gürpınar Belediyesi tarafından temizlik seferberliği başladı. İlçedeki metruk binaların yıkımına devam eden ekipler, aynı zamanda ilçede bulunan park, bahçe ve sokaklarda temizlik çalışmaları yaptı.

Van’ın Gürpınar ilçesinde temizlik çalışmaları sürüyor
VAN
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

İlçenin kalkınması ve daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için birçok koldan çalışma başlatan Gürpınar Belediyesi, vatandaşlara temiz bir çevre oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçe merkezinde başlatılan temizlik seferberliği titizlikle yapılıyor. Gürpınar Belediyesine bağlı Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından havaların ısınmasıyla temizlik çalışmaları yapıldı. Hummalı bir çalışma sürdüren ekipler, bir taraftan ilçede kötü görünen metruk binaları yıkarken, diğer yandan da havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte park, bahçe ve sokaklarda çim biçme, yabani ot ve kanal temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Bahar aylarının gelmesiyle ve doğanın canlanması birlikte çim biçme çalışmaları da yapan Belediye ekipleri, ayrıca parklarda, oyun alanlarında, yeşil alanlarda ve caddelerde bulunan çimlerin düzenli olarak biçilmesini sağlıyor.

Yapılan bu çalışmalarla Gürpınar halkına daha temiz bir ortam sunmak amaçlanıyor.

Kaynak: NECDET TAM- HABER GÜRPINAR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.