Van’ın en genç kafe işletmecisi sektöre yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor

Van’ın en genç kafe işletmecisi sektöre yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor
VAN
Yayınlama: 12.07.2023
A+
A-

 

HABER. MELİKE AKBAL

Van’ın en işlek caddelerinden biri olan Maraş Caddesi’nde açtığı kafe ile sektöre yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Davut Çınarbay (20) daha çok elit kesime ve gençlere hitap ettiklerini söyledi.

Yaklaşık 2 ay önce Soydan İş Merkezi’nin 2. katında Sevgi Kafe ve Nargile adıyla kafe açan Çınarbay, kafenin nezih, ferah ve alkolsüz olduğuna dikkat çekerek, ailece güzel zaman geçirilecek ve günün yorgunluğunun atılabileceği bir mekân olduğuna dikkat çekti.


Kafeyi 2 ay önce açtıklarını belirten Çınarbay, “İşlerimiz güzel gidiyor. Topluca gelen müşterilerimiz var. Van’da birçok kafe var ama elit mekânların sayısı çok az. Ben de buraya daha çok elit ve genç insanları çekmeye çalışıyorum. Van’daki kafelerde açılan müzikler daha çok

hareketli, halay veya herkesin aşina olduğu müzikler olur ama ben daha çok rep, trep türü müzikler çalarım. Bu şekilde de gençleri çekmeye çalışıyorum. Gençler de bu tür müzikleri çok seviyor. Bu şekilde çalışarak sektördeki diğer rakiplerime fark atacağımı düşünüyorum.” dedi.


Çınarbay, “Kafemize saat 12.00 gibi müşterilerimiz gelmeye başlıyor, gece saat 23.00 gibi de kapatıyoruz. İşletmemizde kesinlikle alkol satışı yok. Ben alkol satışına karşıyım. İnsanların gelip aileleri ile de rahatça oturup zaman geçireceği bir mekânımız var.

Kullandığımız ürünler çok taze ve kaliteli. Buna rağmen rakiplerimize göre daha uygun fiyattan satış yapıyoruz. Fıx menü dediğimiz menü diğer kafelerde 250 iken bizde 150 TL. Ayrıca öğrencilere özel indirimlerimiz oluyor.

Vanlı hemşehrilerimizi mekânımıza bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.