Van’ın Çatak Kaymakamı Kadir Kılıç kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesi kapsamında Van’da 5 ilçe kaymakamı değişti.

Van’ın Çatak Kaymakamı Kadir Kılıç kimdir?
VAN
Yayınlama: 02.07.2024
A+
A-

Van’da görevli Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Manisa Gördes Kaymakamı olarak atandı. Sakarya’nın yerine ise Kars’ın Akyaka Kaymakamı Kadir Kılıç atandı. Peki, Çatak Kaymakamı Kadir Kılıç kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesi kapsamında Çatak, Başkale, Bahçesaray, Çaldıran ve Tuşba kaymakamları değişti.
Samsat Kaymakamı Süleyman Bakan Çaldıran Kaymakamı olarak, Çanakkale Yenice Kaymakamı Musa Göktaş Tuşba Kaymakamı olarak, Balıkesir Kepsut Kaymakamı Harun Arslanargun Bahçesaray Kaymakamı olarak, Erzurum Çat Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan Başkale Kaymakamı olarak ve son olarak Kars Akyaka Kaymakamı Kadir Kılıç Çatak Kaymakamı olarak Van’a atandı.

VAN’IN ÇATAK KAYMAKAMI KADİR KILIÇ KİMDİR?

İçişleri Bakanlığı’nın 11 Eylül 2020 tarihli ve 13414 sayılı emri ve ekine dayanarak, Kadir Kılıç, 11 Eylül 2020 tarihli Bakanlık Onayı ile Büyükorhan Kaymakamlığı’na atanmış ve 14 Eylül 2020 itibariyle Büyükorhan Kaymakamı olarak göreve başlamıştır.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan atama kararıyla, yaklaşık bir yıldır Kars’ın Akyaka ilçe Kaymakamı olarak görev yapmakta olan Kadir Kılıç, 2 Temmuz 2024 tarihli 2024/187 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Van Çatak Kaymakamı olarak atanmıştır.

Kaynak: NECDET TAM- HABER GÜRPINAR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.