Van’ın Çaldıran Kaymakamı Süleyman Bakan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesi kapsamında Van’da 5 ilçe kaymakamı değişti.

Van’ın Çaldıran Kaymakamı Süleyman Bakan kimdir?
VAN
Yayınlama: 02.07.2024
A+
A-

Van’da görevli Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Elazığ Baskil Kaymakamı olarak atandı. Türker’in yerine ise Samsat Kaymakamı Süleyman Bakan atandı. Peki, Süleyman Bakan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesi kapsamında Çaldıran, Çatak, Başkale, Bahçesaray ve Tuşba kaymakamları değişti.

Samsat Kaymakamı Süleyman Bakan Çaldıran Kaymakamı olarak, Çanakkale Yenice Kaymakamı Musa Göktaş Tuşba Kaymakamı olarak, Balıkesir Kepsut Kaymakamı Harun Arslanargun Bahçesaray Kaymakamı olarak, Erzurum Çat Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan Başkale Kaymakamı olarak ve son olarak Kars Akyaka Kaymakamı Kadir Kılıç Çatak Kaymakamı olarak Van’a atandı.

VAN’IN ÇALDIRAN KAYMAKAMI SÜLEYMAN BAKAN KİMDİR?

İçişleri Bakanlığı’nın 11 Ağustos 2020 tarihli ve 2022/392 sayılı emri ve ekine dayanarak Süleyman Bakan, Samsat Kaymakamlığı’na atanmış ve 26 Ağustos 2022 tarihinde görevine başlamıştır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan atama kararıyla, yaklaşık 2 yıldır Samsat Kaymakamı olarak görev yapmakta olan Bakan, 2 Temmuz 2024 tarihli 2024/187 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Van Çaldıran Kaymakamı olarak atanmıştır.

Kaynak: ŞİLAN HACIYUSUFOĞULLARI-HABER GÜRPINAR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.