Van’ın 8 ilçesi için kritik uyarı! Elektrikler kesilecek

VEDAŞ, planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 1 Temmuz Pazartesi (Yarın) birçok ilçede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Van’ın 8 ilçesi için kritik uyarı! Elektrikler kesilecek
VAN
Yayınlama: 30.06.2024
A+
A-

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) resmi web sitesinden yapılan açıklamada, 1 Temmuz Pazartesi (Yarın) günü Van merkezleri de dahil 8 ilçede elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.

İŞTE KESİNTİ YAPILACAK SAATLER VE YERLER…

İPEKYOLU

09.00-17.00 saatleri arasında; Vali Mithatbey, Ağzıkara, Aktaş, Arıtoprak, Aşağıçitli, Baklatepe, Beşçatak, Çalımlı, Değirmenarkı, Dibekli, Erçek, Gövelek, Irgat, Karakoç, Kaymaklı,Ortanca,Yalınağaç, Yatıksırt, Yukarı Güneyce, Karşıyaka ve Kevenli mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

EDREMİT

09.00-17.00 saatleri arasında; Eski Cami ve Yeni Cami mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

ERCİŞ

09.00-10.00 saatleri arasında; Aşağıkozluca Mahallesi’nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

09.00-17.00 saatleri arasında; Gölağzı, Çelebibağı, Akbaş, Bucakönü, Ekiciler ve Yoldere mahallerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

TUŞBA

09.00-12.00 saatleri arasında; Akköprü Mahallesi’nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

ÇALDIRAN

09.00-17.00 saatleri arasında; Çubuklu Mahallesi’nde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

GÜRPINAR

09.00-17.00 saatleri arasında; Dolaylı, Yeşilyurt, Örmeli, Elemeği, Dolaylı, Binektaşı, Dolaylı Mahallelerinde ve ilgili mezralarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

SARAY

09.00-17.00 saatleri arasında; Atatürk, Feritmelen, Kazımpaşa, Mahmudiye ve Saltuk Karakolu’nda planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

BAHÇESARAY

10.00-17.00 saatleri arasında;  Altındere, Ünlüce mahalleri ve buna bağlı Taşköy Sokak’ta  planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.