Van’daki hırsız ve göçmen kaçakçılarına operasyon

Van İl Jandarma Komutanlığınca, “Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti” faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

Van’daki hırsız ve göçmen kaçakçılarına operasyon
Yayınlama: 18.12.2023
A+
A-

Jandarma ekiplerince sürdürülen çalışmalar kapsamında; kent genelinde hırsızlık, göçmen kaçakçılığı ve aranması bulunan kişilere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 93 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 21’i tutuklandı.
Van Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada, il genelinde kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi.

21 KİŞİ TUTUKLANDI
Açıklamada; Van İl Jandarma Komutanlığınca, 11-17 Aralık 2023 tarihleri arasında icra edilen faaliyetlerde 1.866 devriye icra edilmiş, 109.405 şahıs ve 208.721 araç kontrol edilmiştir. Arandığı tespit edilen; Gümrük kaçakçılığından 7, Dolandırıcılıktan 18, Hırsızlıktan 8, Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan 7,Göçmen kaçakçılığından 2, Diğer suçlardan 51 şahıs olmak üzere toplam 93 şahıs yakalanmış olup 21’i tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.” denildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.