Van’da yüzme havuzu ve kapalı spor salonu hizmete açıldı

Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Yalım Erez Mahallesi’nde yüzme havuzu ve kapalı spor salonunun açılışı gerçekleştirildi.

Van’da yüzme havuzu ve kapalı spor salonu hizmete açıldı
VAN
Yayınlama: 25.04.2024
A+
A-

Açılışta yüzme havuzundaki çocuklar ve kapalı spor salonundaki genç sporcularla bir araya gelen Van Valisi Ozan Balcı, “Vanlı hemşehrilerimize, kadın, çocuk ve gençlere hizmet etmekten, Van’ı geleceğe hazırlamaktan büyük mutluluk ve memnuniyet duyuyorum. Yüzme havuzu ve spor salonu çok güzel oldu. Bu yatırımlar kadınlara, çocuklara, gençlere büyük katkı sağlayacak. Bu harcadığımız paralar, devletin gerçek sahibi milletin parasıdır. Bizde bunu devletin gerçek sahibi milletimize harcamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Van’da daha önce 4 havuz vardı. Biz 13 tane daha yaptık. Ama 13 tane daha yapacağız. 23 spor salonu yaptık. 23 tane daha yapacağız.

111 anaokulu yaptık. 7 tanesinin inşaatı sürüyor. Anneler mutlu olacak ve çocuklarımızın eğitimine büyük katkı sağlayacak. İnşallah 111 tane daha yapacağız. Yılgınlık, bahane ürütmek yok. Memleket ve millet sevgisiyle beraber, aşkla, şevkle hizmet ediyoruz.300 okulun bahçesine voleybol-basketbol sahası yaptık. Okullarımızın bahçesine 75 halı saha yaptık. Sporcu fabrikası açtık. 13 ilçemize voleybol, basketbol, tenis kortu, halı sahadan oluşan tesisler kurduk. 50 milyonluk spor malzemesini okullara dağıttık.” dedi.

Ailelerin ve çocukların büyük ilgi gösterdiği açılışa, Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, İpekyolu Kaymakamı Abdulkadir Umut Kasman ve kurum müdürleri de katıldı.

Kaynak: ŞİLAN HACIYUSUFOĞULLARI-HABER GÜRPINAR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.