Van’da yüzlerce yetim çocuğa bot ve mont yardımı yapıldı

Van’da kış aylarının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi yetim çocukların mont ve bot ihtiyaçları karşılandı.

Van’da yüzlerce yetim çocuğa bot ve mont yardımı yapıldı
VAN
Yayınlama: 28.10.2024
A+
A-

Yurt içi ve yurt dışında yaptığı yardımlarla yetim çocukların yüzlerini güldüren Yetimler Vakfı, “Mont ve Botla Yetimleri Sevindir” kampanyası kapsamında Van’da ihtiyaç sahibi yüzlerce çocuğa kışlık bot ve mont yardımı yaptı.

Yardım faaliyetlerine ilişkin konuşan Yetimler Vakfı Van Temsilcisi Erkut Özbey, “Mont ve Botla Yetimleri Sevindir” kampanyası kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da yetim çocukları unutmadıklarını söyledi.

“200’den fazla çocuğumuza ulaştırdık”

Bot ve mont dağıtımının devam ettiğini belirten Özbey, “Hayırseverlerin verdikleri giyim yardımını elhamdülillah tespitini yaptığımız yetimlerimizden 200’den fazla çocuğumuza ulaştırdık. Bot ve mont dağıtımımız devam edecek. Hayırseverlerimizin de bu konuda desteklerinin devamını bekliyoruz. Rabbimizin yetimleri gözetme ile ilgili birçok ayeti bizim yaptığımız işin ne kadar kıymetli olduğunu göstermektedir. Yetimleri sevindirmek ve onların yüzündeki tebessümü görmek bizim için hiçbir şeye değiştirilemeyecek bir mutluluktur. Düzenli olarak yaptığımız yardım çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.