Van’da yüzlerce çocuğun yüzü güldü 

Van Umut Kervanı, hayırseverlerin desteği ile ihtiyaç sahibi olan yüzlerce çocuğa bayramlık elbise hediye eti.

Van’da yüzlerce çocuğun yüzü güldü 
VAN
Yayınlama: 12.06.2024
A+
A-

Yurt içi ve yurtdışında fakir, yetim ve kimsesizlere yönelik yardım çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Umut Kervanı her sene olduğu gibi bu bayram öncesinde de minik yürekleri sevindirmeyi unutmadı. Van’da özel bir mağazada ihtiyaç sahibi aileleri ağırlayan Van Umut Kervanı, yüzlerce çocuğa giysi yardımında bulundu.

Kurban Bayramı öncesinde çalışmalarını hızlandırarak yoğun bir şekilde yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı, bayrama sayılı günler kala ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmek adına bayramlık elbise yardımında bulunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda onlarca çocuğu İpekyolu’nda bulunan mağazada bir araya getiren Van Umut Kervanı İnsani Yardım Derneği, çocukların gönüllerince elbise beğenerek almalarına olanak sağladı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Van Umut Kervanı Derneği Sekreteri Cüneyt Adar, “Umut Kervanı olarak Van’da yüzlerce çocuğumuza giyim yardımında bulunduk. Bunların içerisinde yetim, öksüz ve mağdur aileler var. Her sene olduğu gibi bu sene de hayırseverlerin vermiş olduğu yardımları ihtiyaç sahibi olan mağdur, yetim ve öksüz çocuklara ulaştırmaya çalıştık. Hayırseverlerimiz sayesinde kendilerini mağazaya getirerek kendi bedenlerine uygun istedikleri elbiseleri almalarına gayret gösterdik. Allahu Teâla hayırseverlerimizden razı olsun inşallah.” dedi.

Hayırseverlerin yapmış olduğu bağışlarla kesilen kurbanların etlerini de ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını söyleyen Adar, hayırseverlere teşekkür etti.

Kaynak: NECDET TAM- HABER GÜRPINAR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.