Van’da yıllardır hafriyat dökülen alan temizledi

Van’ın Hacıbekir Mahallesi’nde geniş bir alanda yıllardır biriken hafriyat Büyükşehir Belediyesinin çalışmasıyla temizlendi.

Van’da yıllardır hafriyat dökülen alan temizledi
VAN
Yayınlama: 26.08.2024
A+
A-

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen bu çalışma, kentin her alanında yürütülüyor. Ekipler, birçok iş makinesiyle İpekyolu ilçesine bağlı Hacıbekir Mahallesi’ndeki Harun Sokak’a dökülen atıkların temizlenmesi için harekete geçti. Bu kapsamda, moloz atıkları kepçelerle kamyonlara yüklenerek hafriyat alanına taşındı. Alan ekiplerin 3 gün süren yoğun çalışmasıyla temizlendi.

Mahalle halkı memnun

Mahalle sakinleri, Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal’a teşekkür ederken, Hacıbekir Mahalle Muhtarı Metin Abi, “Mahallemizde yıllardır rastgele dökülen bir hafriyat alanı vardı ve bu durum kötü bir görüntü oluşturuyordu. Hafriyatın kaldırılması için Büyükşehir Belediyesine başvurdum ve ekipler hemen temizleme çalışmaları için geldi. Alan ekiplerin yoğun çalışması ile tertemiz hale getirildi. Belediye ekiplerine bu önemli çalışma için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN-VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.