Van’da temizlik çalışmaları sürüyor

Van’ın İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken çevreyi kirletenlere karşı mücadelesini de sürdürüyor.

Van’da temizlik çalışmaları sürüyor
VAN
Yayınlama: 01.07.2024
A+
A-

İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri her gün belirlenen plan dâhilinde ilçe genelinde temizlik çalışmalarını yürütüyor. Ekipler; çöplerin toplanması yanı sıra ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

Park, bahçe, kaldırımlar ve refüjlerde çim biçme ile yabani otların temizliklerini aralıksız sürdüren ekipler öte yandan çevre görüntüsünü bozan dal ve katı atıkları temizleme çalışmalarına da devam ediyor. Belirlenen program dahilinde ekipler tüm mahallelerde temizlik çalışmalarının yanı sıra sulama çalışmalarını sürdürüyor.

İpekyolu merkezi bir ilçe olmasının yanı sıra nüfus yoğunluğundan dolayı çevre kirliliği ile sık sık mücadele etmektedir. Ekipler bu konuda vatandaşların özellikle duyarlı olmaları gerektiğini belirterek yaşam alanlarının temiz ve bakımlı olması için halkın özen göstermesi gerektiğini bildirdi.

 

Kaynak: BÜLTEN-İPEKYOLU BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.