Van’da sağlık çalışanları için anaokulu açıldı

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yerleşkesinde yapımı tamamlanan ve sağlık çalışanlarının hayatını kolaylaştıracak olan Sağlık Çalışanları Anaokulunun açılışı gerçekleştirildi.

Van’da sağlık çalışanları için anaokulu açıldı
VAN
Yayınlama: 19.03.2024
A+
A-

Açılışta Van Valisi Ozan Balcı, Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, İl Başkanı Sn. Emre Güray ve il protokolü ve hastane yönetimi de yer aldı.
111 Yeni Anaokulu Projesi kapsamında Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yerleşkesinde yeni yapılan Sağlık Çalışanları Anaokulunun açılışına katılan Vali Balcı, anaokulundaki çocuklarla yakından ilgilenerek, anaokulunun çocukların eğitimine çok büyük katkı sağladığını belirtti.


Van’da 111 yeni anaokulu yaptıklarını, 7 anaokulunun da inşaatına başlayacaklarını söyleyen Vali Balcı, “111 Anaokulunu bitirdik. Büyük ve güzel bir iş oldu. Daha önce Van’da 40 Anaokulu vardı. Şimdi 3 katı oldu. Devletin milletin imkânlarıyla bunları yapıyoruz. İlimizde toplamda 160 Anaokulumuz oldu. Anaokulu eğitimini önemsiyoruz. Çocuklarımızın bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunacak. Emeği geçen herkese ve Milli Eğitim Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.