Van’da kurulan “Togg Mobil Deneyim Merkezi” heyecanla karşılandı

Türkiye’nin yerli otomobili Togg T10X’in tanıtımı için Van’da kurulan “Mobil Deneyim Merkezi” Vanlılarda heyecan meydana getirdi. Türkiye'nin yerli otomobili Togg, tanıtım çalışmaları çerçevesinde Türkiye’nin 7 bölgesinde...

Van’da kurulan “Togg Mobil Deneyim Merkezi” heyecanla karşılandı
VAN
Yayınlama: 18.10.2023
A+
A-

Türkiye’nin yerli otomobili Togg T10X’in tanıtımı için Van’da kurulan “Mobil Deneyim Merkezi” Vanlılarda heyecan meydana getirdi.


Türkiye’nin yerli otomobili Togg, tanıtım çalışmaları çerçevesinde Türkiye’nin 7 bölgesinde kurulan Mobil Deneyim Merkezi ile tanıtımlarına devam ediyor. Van’da da kurulan deneyim merkezine getirilen Anadolu Kırmızısı Togg araç, tanıtılmaya başlandı. Deneyim merkezine gelen vatandaşlar, araca binerek görevliler tarafından bilgilendirildi.
Togg aracına binip yetkililerden bilgi alan Ahmet Şimgar, daha önce Togg aracını kullandığını belirtti.


Kendinin de aracı beğendiğini ve bugün araçla ilgili bilgi aldığını ifade eden Şimgar, “Hem donanım hem de dış kasa olarak aracı çok beğendim. Sipariş için de görüşme yaptık. İlk siparişler 2024 Ocak ayında alınacağını öğrendik. Başka bir araca binmektense milli aracımıza binelim. Almanya, İngiltere ve Amerika’nın aracına binmektense kendi aracımızı tercih edelim. Daha güvenli ve daha konforla daha çok rahat ederiz” dedi.


Deneyim merkezi, haftanın 7 günü saat 10.00-19.00 arasında ziyaretçi kabul ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.