Van’da ilginç pankart: “Bu bina sorunludur satılık değildir”

Van’da 6 katlı bir binaya asılan pankart alışılmışın dışında. Binanın 2 yerine asılan büyük pankartlarda yazan “Bu bina sorunludur, satılık değildir” yazısı görenlerin hemen dikkatini...

Van’da ilginç pankart: “Bu bina sorunludur satılık değildir”
VAN
Yayınlama: 10.11.2023
A+
A-

Van’da 6 katlı bir binaya asılan pankart alışılmışın dışında. Binanın 2 yerine asılan büyük pankartlarda yazan “Bu bina sorunludur, satılık değildir” yazısı görenlerin hemen dikkatini çekiyor.

Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Bahçıvan Mahallesi’nde bulunan Barış Apartmanı’na asılan pankart görenleri şaşırtıyor.
Van’ın en işlek caddelerinden bir tanesi olan Kazım Karabekir Caddesi’nde bulunan binaya asılan pankartı görenler şaşkınlıklarını dile getirdi. Kısa sürelik tebessüme sebep olan pankarttaki yazının alışılmışın dışında olduğunu belirten vatandaşlar, şimdiye kadar satılık ve kiralık ilanlarını gördüklerini ancak “ Satılık değildir” ilanı ile ilk defa karşılaştıklarını söyledi.

İlk okunduğunda binadan kaynaklanan bir hasardan dolayı asıldığı zannedilen pankartın, yapılan araştırma sonucu edinilen bilgilere göre binanın ortakları arasında anlaşmazlığın olduğu, bundan dolayı da dairelerin satılmaması için böyle bir yola başvurulduğu anlaşıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.