Van’da hafta sonu elektrik yok!

Van’da hafta sonu elektrik yok!
VAN
Yayınlama: 03.11.2023
A+
A-

 

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ)’tan yapılan açıklamada, hafta sonu Van merkez ve ilçelerinde elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.
İşte kesintinin yapılacağı ilçeler
İPEKYOLU
İpekyolu’nda Cumartesi ve Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında; Yatıksırt, Dibekli Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.
BAHÇESARAY
Bahçesaray’da Cumartesi günü 09.00-17.00 saatleri arasında; Altındere, Kaşıkçılar, Paşaköy, Şişli, Akyayla, Çiçekli, Güneyamaç, Kartal, Bağcılar, Yaşlıkavak, Doğanyayla, Ünlüce, Çömlekçi, Elmayaka, Altıntaş, Ulubeyli, Yaylakonak, İslam Ve Çatbayır Mahalleleri ile Buna Bağlı Sungurlu ve Pınar Sokaklarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.
BAŞKALE
Başkale’de Cumartesi günü 09.00-18.00 saatleri arasında; Evbakan, Güvendik, Kaşkol, Yurttepe, Bilgeç, Böğrüpek, Eşmepınar, Yanal, Gelenler, Ömerdağı, Saray, Turanköy Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.
GEVAŞ
Gevaş’ta Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında; Bahçelievler, Orta, Elmalı, Pınarbaşı, Hişet, Selimiye, Karşıyaka, Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.
ÖZALP
Özalp’ta Cumartesi günü 09.00-17.00 saatleri arasında; Yukarı Mollahasan, Yukarı Ayazca ve Çamurlu Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.