Van’da hafta sonu elektrik yok!

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ)’tan yapılan açıklamada, hafta sonu Van merkez ve ilçelerinde elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu. İşte kesintinin yapılacağı ilçeler İPEKYOLU İpekyolu’nda Cumartesi ve Pazar...

Van’da hafta sonu elektrik yok!
VAN
Yayınlama: 03.11.2023
A+
A-

 

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ)’tan yapılan açıklamada, hafta sonu Van merkez ve ilçelerinde elektrik kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu.
İşte kesintinin yapılacağı ilçeler
İPEKYOLU
İpekyolu’nda Cumartesi ve Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında; Yatıksırt, Dibekli Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.
BAHÇESARAY
Bahçesaray’da Cumartesi günü 09.00-17.00 saatleri arasında; Altındere, Kaşıkçılar, Paşaköy, Şişli, Akyayla, Çiçekli, Güneyamaç, Kartal, Bağcılar, Yaşlıkavak, Doğanyayla, Ünlüce, Çömlekçi, Elmayaka, Altıntaş, Ulubeyli, Yaylakonak, İslam Ve Çatbayır Mahalleleri ile Buna Bağlı Sungurlu ve Pınar Sokaklarında planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.
BAŞKALE
Başkale’de Cumartesi günü 09.00-18.00 saatleri arasında; Evbakan, Güvendik, Kaşkol, Yurttepe, Bilgeç, Böğrüpek, Eşmepınar, Yanal, Gelenler, Ömerdağı, Saray, Turanköy Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.
GEVAŞ
Gevaş’ta Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında; Bahçelievler, Orta, Elmalı, Pınarbaşı, Hişet, Selimiye, Karşıyaka, Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.
ÖZALP
Özalp’ta Cumartesi günü 09.00-17.00 saatleri arasında; Yukarı Mollahasan, Yukarı Ayazca ve Çamurlu Mahallelerinde planlı bakım onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacak.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.