Van’da çöp bırakma saati ile ilgili bilgilendirme broşürleri dağıtıldı

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Daire Başkanlığı ile İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, ev ve iş yerlerine yönelik bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirildi. Çöp çıkarma saatleri hakkında bilgi verilerek el broşürleri dağıtıldı.

Van’da çöp bırakma saati ile ilgili bilgilendirme broşürleri dağıtıldı
VAN
Yayınlama: 26.08.2024
A+
A-

Bilgilendirme çalışmaları; Gölbaşı Caddesi, Alipaşa Mahallesi Meşeli Sokak, Kazımkarabekir Caddesi, Maraş Caddesi Yapı Kredi Bankası arası, İskele Caddesi Gross65 arkası, Erek Meydanı Şerefiye Caddesi, Selimbey Mahallesi Kaptan Sokak ve Orhan Doğan Caddesi’nde gerçekleşti.

Belediye tarafından çöp çıkarma saatleri her akşam 21.00 ile 23.00 arasında belirlenmiş olup, çöp poşetlerinin ağzını sıkıca kapatılarak belirlenen çöp toplama alanlarına bırakılması gerekmektedir.

Yürütülen bu çalışma ile kaynakta ayırmanın önemi, geri dönüşüme ulaşması, ekonomiye katkısı, ekolojik tahribatların önlenmesi ve olası hastalık risklerinin ortadan kaldırılması hedefleniyor.

Kaynak: BÜLTEN-İPEKYOLU BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.