Van’da çevreye atılan çöpler kötü kokulara sebep oluyor

Van’da artan sıcaklıklar bir yandan vatandaşları bunaltırken, diğer yandan dışarıya bırakılan çöplerde vatandaşı adeta bezdirdi.

Van’da çevreye atılan çöpler kötü kokulara sebep oluyor
VAN
Yayınlama: 18.07.2024
A+
A-

Kentin dört bir tarafına bırakılan çöpler havaların sıcak olmasından da kaynaklı kötü kokulara neden oluyor. Bu durumun çekilmez olduğunu belirten vatandaşlar şikâyetlerini dile getirdi.

Durakta araç beklerken çöpten gelen kötü kokunun dayanılmaz olduğunu belirten Barış Taş, “Durakta minibüs bekliyordum. Oturayım dedim ama 1 dakika zor dayandım. Çöpler maalesef çok kötü kokuyor. Havalar sıcak malumunuz bu yüzden bu konuda dikkat etmek gerekiyor. Ben buradan Belediye yetkililerine seslenmek istiyorum. Lütfen bu konuda gereken neyse yapılsın. Ekipler çalışıyor ben görüyorum ama çöpler gece değil de gündüzde toplatılsa çok iyi olur diye düşünüyorum. Yaz ayı, havalar oldukça sıcak. İnsanların da bu konuda dikkat etmeleri gerekiyor. Çöpler genelde yerlere atılıyor. Aslında bu çok utanç verici bir durum. Çevreye saygısı olmayan insanların kendisine de bir saygısı olmaz. Biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum insanları. Çevremiz kötü değil, temizlik ve çiçek koksun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.