Van’da Burger King ve Popeyes şubeleri önünde eylem!

Van’da bir grup genç örnek bir eyleme imza attı.  Bebek katili, siyonist işgalcilere maddi destek sağlayan Burger King ve Popeyes’ın Erciş ilçesindeki şubesinin önüne gelen gençler, oturma eylemi yaptı.

Van’da Burger King ve Popeyes şubeleri önünde eylem!
VAN
Yayınlama: 01.07.2024
A+
A-

Van’ın Erciş ilçesinde yaşayan gençler, Gazze’de yaşanan soykırıma sessiz kalmadı. Siyonist katillere maddi destek sağlayan Burger King ve Popeyes şirketlerin şubesine giden gençler,  pankartlarla Gazze’de düzenlenen katliam ve soykırımları protesto etti

Gençler, siyonist İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında birçok masum insanın hayatını kaybettiğini ve bu duruma sessiz kalamayacaklarını belirtti.

“Gazze için özgürlük”, “Katliama ortak olma” gibi yazıların bulunduğu pankartlarla sessiz bir oturma eylemi gerçekleştiren gençlere çevrede bulunan vatandaşlar da destek verdi.

Amaçlarının Burger King ve Popeyes’in katliamcı İsrail’e olan desteği ve bu şirketlerin politikalarını kınamak olduğunu söyleyen gençler, vatandaşlardan bu tür şirketleri boykot etmeleri gerektiğini ve insan haklarına duyarsız kalmamalarını istedi.

Kaynak: NECDET TAM- HABER GÜRPINAR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.