Van’da Bilişim ve İnivasyon Zirvesi’ne yoğun ilgi

Teknoloji ve inovasyon dünyasının öncü isimlerini Van’da bir araya getiren Van Bilişim ve İnovasyon Zirvesi, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Van’da Bilişim ve İnivasyon Zirvesi’ne yoğun ilgi
VAN
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) ve Van Genç Girişimciler Kurulu işbirliği ile düzenlenen “VANBİZ: Van Bilişim ve İnovasyon Zirvesi”nde teknoloji dünyasının öncü isimleri sunum yaptı.

Bilişim dünyasındaki olağanüstü gelişmeler ve yapay zeka başta olmak üzere teknolojinin hayatımızdaki yerinin konuşulduğu program; DAKA, İNNOVAN, Van Teknokent, Van YYÜ’nün katkılarıyla Van TSO binasında gerçekleştirildi.

Yoğun ilgi gören zirvede; DESNET CEO’su, Girişimci ve Yazar Ömer Ekinci’nin Yapay Zeka Çağında Girişimcilik, Piksel Akademi Kurucusu ve Design Thinking Turkey Kurucusu Emrah Kozan’ın Geleceği Tasarlamak, Microsoft MVP Ömer Çolakoğlu’nun Merhaba dünyalı ben yapay zeka,Otto Yazılım Genel Müdürü Beytullah Aksoy’un Yazılım İhracatında yeni Ufuklar, Eğitim Teknolojileri Uzmanı ve Girişimci Mona Aykul’un Yeni Çağ: Yapay Zeka ve KADESH CHAIN CEO’su Serhat Onay’ın Block Zincir Teknolojisi ve Akıllı Kontratlar başlıklı sunumları dinlendi.

Yaptıkları sunumlarla katılımcılara ilham veren konuşmacılar, geleceğin dünyasında insanlığı bekleyen teknolojilere ve bu teknolojilerle girişimciliğin endekslenmesine dikkat çekti.

Kaynak: HABER GÜRPINAR-CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.