Van’da 100 yataklı refakatçi misafirhanesi hızla tamamlanıyor

S.B.Ü. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yerleşkesinde yapımı devam eden 100 yataklı refakatçi misafirhanesinin inşaatı hızla devam ediyor.

Van’da 100 yataklı refakatçi misafirhanesi hızla tamamlanıyor
VAN
Yayınlama: 14.08.2024
A+
A-

Van Valisi Ozan Balcı; Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve Vali Yardımcısı Musa Göktaş ile inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma yetkilisinden bilgi alan Vali Balcı,  ilimizde yaşama ve hayata dair her alanda yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “İlimizin imarı, ihyası, inşası, vatandaşlarımızın huzur, refah ve esenliği için ekibimizle birlikte aşkla şevkle çalışarak memleketimizin, milletimizin işlerini çözmeye çalışıyoruz. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanemizde de çok kıymetli doktor, ebe, hemşire, sağlık çalışanları ve idare personellerimiz var. Bölge illerinden, ilçelerden bu hastanemize 18 bin civarı hasta geliyor. Bu hastalarımıza şifa dağıtıyorlar. Biz de burada büyük bir ihtiyaç olan 100 yataklı refakatçi misafirhanesini Valilik ve Sağlık Bakanlığımızın da desteği ile yapıyoruz. Buraya hastalarını getiren ve kalacak yeri olmayan vatandaşlarımıza hizmet verecek. Emeği geçenlere teşekkür ederim. İlimize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.