Van Valisi Balcı TÜGVA’nın kapanış törenine katıldı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Van İl Temsilciliği'nin yaz okulları kapanış törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmada spora...

Van Valisi Balcı TÜGVA’nın kapanış törenine katıldı
VAN
Yayınlama: 23.08.2023
A+
A-

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Van İl Temsilciliği’nin yaz okulları kapanış törenine katıldı.


Törende yaptığı konuşmada spora ve sporcuya büyük destek verdiklerini belirten Vali Bilmez, 20 milyon değerinde spor malzemesi alımı yapıp gençlere dağıttıklarını ifade etti.


Şu anda 11 butik yüzme havuzu ve 17 kapalı spor salonu inşaatının devam ettiğini belirten Vali Balcı, “250 okulumuza voleybol ve basketbol sahası yaptık. 5 kapalı spor salonunun olduğu sporcu fabrikası yapıyoruz. İnşallah sporda ilerleyen yıllarda Van’ın çocukları ve gençleri büyük başarılara imza atacak” dedi.


Kapanış törenine Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, TÜGVA Van İl Temsilcisi Mehmet İsa Deniz, kurum amirleri ve çok sayıda öğrenci ile aileleri katıldı.

Kaynak: CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.