Van Vakfı Van’da basınla bir araya geldi

Merkezi İstanbul’da bulunan Van Dayanışma ve Kültür Vakfı, Van’da yerel ve ulusal basınla bir araya geldi.

Van Vakfı Van’da basınla bir araya geldi
VAN
Yayınlama: 29.05.2024
A+
A-

Van Vakfı Yönetim Kurulu Genel Başkanı Suat Narin ve yönetim kurulu üyeleri, Van’da basın mensupları ile bir araya gelerek kentin çözüm bekleyen sorunları üzerinde istişarelerde bulundu.

Kahvaltıdan sonra bir açıklama yapan Genel Başkan Suat Narin, Van’a geliş amaçlarını anlattı.

“Van’daki kurum ve STK’ları ziyaret edeceğiz”

Van Vakfının İstanbul’daki Vanlılara hizmet etmek, onların yardımlaşma ve dayanışmasını sağlamak, eğitime destek vermek, öğrencilere burs vermek amacıyla kurulduğunu belirten Başkan Narin, şunları söyledi:

“İstanbul’daki Van sivil toplum kuruluşları ile de koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hizmetlerimizi sağlıyoruz. Arzu ettik ki Van’daki resmi kurumlarla, yerel yönetim, meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile de aynı şekilde koordineli bir çalışma ve hizmet yürütelim. Bunun için seçilmiş yeni belediye başkanlarımızı ziyaret etmek, hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak, istişarede bulunmak amacıyla böyle bir gezi düzenledik.  3 gün boyunca Van Valiliğini, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğünü, büyükşehir belediyesini, ilçe belediyelerini, Van Ticaret Borsasını ziyaret edeceğiz. İnci Kefali Festivali’ne de katılacağız.  Bu şekilde bir gezi düzenlemiş olacağız. İnşallah umduğumuz gibi verimli ve faydalı olur. Van ve Vanlı hemşerilerimiz için bir amaca ulaşmış olacağız.”

Program, fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak: HABER GÜRPINAR-CEBRAİL TEMUR

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.