Van Umut Kervanı yetim ve muhtaç aileler yararına kermes düzenledi 

Van Umut Kervanı İnsani Yardım Derneği tarafından geliri yetim ve muhtaç aileler yararına kullanılacak kermes düzenledi.

Van Umut Kervanı yetim ve muhtaç aileler yararına kermes düzenledi 
VAN
Yayınlama: 04.09.2024
A+
A-

Beşyol Meydanı’nda 7 gün boyunca açık olacak kermeste hayırseverler tarafından yapılan el işi nakışlar ve patiklerin yanı sıra kırtasiye, kıyafet, ayakkabı, züccaciye ürünleri ve onlarca çeşit yemek uygun fiyatlara satışa sunularak nakdi gelir elde ediliyor. Elde edilen bu gelirin tamamı yetim ve muhtaç aileler için kullanılacak.

Kermesle ilgili konuşan Van Umut Kervanı İnsani Yardım Derneği Başkanı Sedat Vatan, “Yetim ve mağdur ailelerimize yönelik yardım faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda bugün kermesimizi açtık ve çalışmalarımıza başladık. Kermesimiz bugün başladı ve 10 Eylül’e kadar devam edecek. Kermesimizde kırtasiye, giyim, züccaciye, ayakkabı, yemek ve tatlı satışı yapıyoruz. Yemek çeşitlerimiz var, giyim ve hediyelik eşyalar var. Özellikle hanım kardeşlerimizin gönderdiği el işi malzemeleri var. Biz bunları kermesimizde satıp gelirlerini de derneğimize kayıtlı olan yetim ve muhtaç ailelere birebir teslim edeceğiz. Bütün hayırsever kardeşlerimize bu hayır kervanında yer almaları için çağrında bulunuyoruz” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.