Van sokakları çamur deryasına döndü!

Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Şerefiye Mahallesi’nde oluşan su arızası nedeniyle caddeler ve bazı ara sokaklar çamur içinde kaldı.

Van sokakları çamur deryasına döndü!
VAN
Yayınlama: 26.09.2024
A+
A-

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) ekipleri tarafından yapılan çalışmalar nedeniyle mahallede su kesintisi yaşanırken, çalışmalardan sonra bazı cadde ve sokakları çamurlu su bastı. Oluşan durumdan dolayı yolu kullanmak zorunda kalan bazı vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Sokak sakinleri yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek, “2 gündür burada çalışma var ve dünden beri sularımız gelmiyordu.  Bugün gelmeye başladı. Ama ara ara kesiliyor. Sorduk nedeni burada su patlağı varmış. Ekiplerin çalışmaları hala sürüyor. Gördüğünüz gibi ortalık çamura dönmüş vaziyette. Buradan geçen bazı vatandaşlar sıkıntı yaşıyor. İnşallah çalışmalar kısa sürede biter” ifadelerini kullandılar.

“YOLLARIN YIKANMASI GEREKİYOR”

Özellikle Cumhuriyet Caddesi’ne kadar taşan sular bazı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yapılan çalışmalardan sonra herhangi bir temizlik çalışmasının yapılamaması tepkilere neden oldu. Yetkililere seslenen bazı vatandaşlar, “2 gündür mağduriyet yaşıyoruz. Ekipler sorunu halletmeye çalışıyorlar ama sokaklar çamur içerisinde ve yıkanması da gerekiyor. Buradan yetkililere sesleniyor ve gerekenin yapılmasını rica ediyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.