Van Sahil Yolu’nda hafta sonu yoğunluğu!

Van’ın Edremit ilçesinde bulunan Edremit Sahil Yolu hafta sonu birçok ziyaretçiyi ağırladı.

Van Sahil Yolu’nda hafta sonu yoğunluğu!
VAN
Yayınlama: 22.07.2024
A+
A-

Kentte sıcak havalardan bunalan vatandaşlar çareyi aileleri ile birlikte mesire alanlarına gitmekte buldu. Hafta sonu Edremit Sahil yoluna gelen vatandaşlar sevdikleriyle keyif dolu saatler yaşadı. Kimi balık ekmek yerken, kimi de tekne turlarına katılarak stres attı.
İzmir’den Van’a tatil için geldiğini belirten Sibel Ödemiş, “Buraya İzmir’den geliyorum. Muhteşem bir yer. Van Gölü Maldivleri andırıyor. Ayrıca çok temiz bir yer. Görevli vatandaşlar buradan şahit olduğum kadarıyla çok iyi çalışıyorlar. Geçen hafta sonu farklı bir yerdeydim orası berbat bir haldeydi. Ama burayı görünce Van’a bakış açım değişti. Her şey biz insanlardan kaynaklanıyor aslında. Çevreyi temiz tutmak bu kadar zor olmamalı. Ayrıca zabıta ekipleri ve sahil güvenlik ekipleri de çalışıyor. Çok huzurlu bir yer. Geçen hafta sonu değil ama bu hafta sonu bayağı iyi geçti diyebilirim” dedi.


“Van’ı herkes gelip görmeli”
Van’ın çok güzel bir şehir olduğunu belirten Ödemiş, “Van, muazzam bir yer. Herkes bence en kısa zamanda gelip görmeli. Batının havası gibi değil kesinlikle. Göle deniz diyorlar burada. Gerçekten dedikleri gibi var. İlk defa geldim ama son olmayacak inşallah. Bu arada vatandaşlarımız lütfen gölü temiz tutsunlar. Gelen herkes güzelliğini görsün” ifadelerini kullandı.
Van’ın Mavi Bayraklı plajının kirliliğinden şikayet eden bazı vatandaşlar da, sahil bandında aksine temizlik çalışmalarının çok iyi olduğunu ve bunun diğer tüm piknik alanlarına örnek olması gerektiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.