Van Büyükşehir Belediyesi’nden evde temizlik hizmeti

Van Büyükşehir Belediyesi evde sağlık hizmetleri kapsamında evde temizlik hizmetini hayata geçirerek, sosyal belediyecilik anlamındaki çalışmalarına bir yenisini ekledi.

Van Büyükşehir Belediyesi’nden evde temizlik hizmeti
VAN
Yayınlama: 02.07.2024
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi, kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan engelli, yaşlı, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlar için evde temizlik hizmeti başlattı. Sağlık İşleri Daire Başkanlığına Bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince tespiti yapılan evlerde belli aralıklarla temizlik çalışması yapılarak, vatandaşların hijyenik bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri sağlanıyor.

Bu hizmetten yaralanmak isteyen vatandaşlarımız kayıt oluşturabiliyor

Evde temizlik hizmetinin bugün itibarıyla başladığını belirten Sağlık İşleri Daire Başkanı İlhami Aker, “Özellikle engelli, yaşlı kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan ve bakıma muhtaç ailelerimiz tespit edilerek, evlerinde temizlik yapılıyor. Burada arkadaşlarımız, evin mutfağından banyosuna, odalardan camların silinmesine kadar dip bucak temizlik yaparak, vatandaşlarımızın daha hijyenik bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlıyor. Bu hizmetimizden yaralanmak isteyen vatandaşlarımız 0432 222 12 34 numaralı hattan bizlere ulaşarak, kayıt oluşturabiliyorlar. Bugün de ilk çalışmamızı Karşıyaka Mahallesi Menekşe Sokakta bulunan ve daha önce ekiplerimizce tespiti yapılan evimizde gerçekleştirdik. Bizler halkımızın hayatlarına dokunmak ve onlara hizmet etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarına her gün yenisini ekleyen Büyükşehir Belediyesi bunun en güzel örneklerinden biri olan evde temizlik hizmetini kent genelinde devam ettirecek.

Kaynak: BÜLTEN- VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.